mei 2

0 comments

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Fred Schouten: Niet De Man Die Het Lijkt Te Zijn!

Fred Schouten: Niet De Man Die Het Lijkt Te Zijn!

Door: Rob Boom

mei 2, 2020


In deze tijden waarin we veel thuis zitten vinden een hoop mensen het een goed idee om eens aan de slag gaan in het huis of de tuin.

Het Freds Bouwtekeningen pakket is dan een van de beste opties wat betreft bouwtekeningen voor eigenlijk elke klus.

Fred Schouten is de naam achter dit product, maar wie is deze man eigenlijk? Je ziet zijn naam overal, maar eigenlijk is er weinig bekend over wie dit nu echt is.

Is Fred überhaupt wel echt en wat heeft hij je te bieden? Ik zocht het uit en heb het in dit artikel kort samengevat voor je.

Zo weet je in ieder geval wie er achter het product zit dat je wellicht wilde kopen en kun je een juiste beslissing maken!

Wie Is Fred Schouten?

Over Fred Schouten valt eigenlijk niets meer te vertellen dan dat het de naam is dat een bedrijf verzonnen heeft voor dit product.

Jep, een pseudoniem. Dit zie je steeds vaker bij producten die online verkocht worden. Verkopers zijn actief in verschillende branches of houden er simpelweg niet van om overal op het internet te staan.

Ik begrijp het wel, maar vind het wel altijd jammer om te zien. Verder doet dit natuurlijk niks af van de kwaliteit van de producten die gemaakt zijn door ''Fred Schouten''.

TAPO is het bedrijf achter deze producten en de naam Fred Schouten.

fred schouten

Wat Is TAPO?

TAPO is het bedrijf dat verschillende producten op de markt brengt die te maken hebben met bouw, bouwtekeningen, klussen, etc.

Ik heb even meer informatie opgezocht over dit bedrijf. Het is een eenmanszaak en dus een persoon die deze producten bedenkt. De informatie vind je in onderstaande afbeelding!

T.A.P.O-fred-schouten.PNG

De persoon achter dit bedrijf wil liever niet herkenbaar op het internet dus heeft hij een pseudoniem bedacht. 

Verder is het verhaal van ''Fred'', zoals ik hem maar even blijf noemen, wel bekend.

Hij is zelf al zijn hele leven bezig met klussen en zelf dingen maken. Toch liep hij elke keer weer tegen hetzelfde probleem aan.

De bouwtekeningen die hij vond waren half in het Nederlands en half in het Engels, andere waren weer niet compleet, weer andere hadden geen goed stappenplan en de gene die wel compleet waren, waren erg duur.

Fred was dit zat en vond het een goed idee om zelf iets te maken dat wel toegankelijk was voor doe-het-zelvers. Een product dat beschikbaar is voor iedereen, maar dat weinig geld kost.

Dan kom je al snel uit bij een online product. Dit maak je namelijk 1 keer en kun je oneindig verkopen. Hierdoor maak je geen extra kosten bij nieuwe verkopen en kun je dus een goedkope prijs vragen.

Dit product was het Freds Bouwtekeningen pakket en is vandaag de dag populairder dan ooit. Veel mensen starten met klussen in en rondom het huis en zijn hierbij op zoek naar goedkope, maar goede bouwtekeningen.

Dan kom je al snel uit op fredsbouwtekeningen.nl en het bijbehorende bouwpakket.

Fredsbouwtekeningen.nl

Fredsbouwtekeningen.nl is de thuisbasis van het bouwtekeningen pakket. Hier komt de naam ook vandaan.

Op deze website vind je ook verschillende informatieve blogs over klussen en verschillende gereedschappen en producten.

Vanuit deze website is nog een product ontstaan dat ''de kippengids heet. Hier zo nog wat meer over.

Op fredsbouwtekeningen.nl vind je uiteraard ook meer over zijn producten en heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met de beste man. 

Mijn ervaring hiermee is behoorlijk goed. Hij reageerde binnen 10 minuten(!) op een mailtje dat ik hem gestuurd had op een zaterdagochtend.

freds-bouwtekeningen

Welke Producten Bieden Zij Aan?

Als je van Fred Schouten gehoord hebt dan kan dit door 2 producten die hij aanbiedt. Dit zijn het freds bouwtekeningen pakket en de kippengids.

Hieronder vertel ik je wat meer over deze producten.

Freds Bouwtekeningen

Als je al wat langer rondhangt op deze website dan weet je dat ik een enorm van ben van het Freds Bouwtekeningen pakket. En niet zonder reden!

Voorheen liep ik namelijk tegen dezelfde problemen als Fred aan. De bouwtekeningen die ik zocht kon ik nooit of maar voor de helft vinden.

Incomplete tekeningen, andere talen en ik miste gewoon ontzettend veel. Daarnaast kost een complete professionele bouwtekening al snel honderden euro's.

Als doe-het-zelver moet het leuk blijven om te klussen, dus dit doe je dan niet zo snel.

Nu heb ik zelf het geluk dat ik vrij handig ben, een bouw diploma op zak heb en weet hoe ik dingen zelf moet maken.

Dan nog gaat het veel langzamer dan als je een goede bouwtekening met stappenplan hebt.

Toen ik Freds Bouwtekeningen tegenkwam werd ik eigenlijk direct verliefd. Ruim 10.000 bouwtekeningen met een stappenplan, materialenlijst en een gereedschappenlijst.

De bouwtekeningen verschillen van super simpele klussen zoals het bouwen van een kippenhok tot aan het maken van een volledige schuur of overkapping.

Daarnaast vind je ook leuke klussen voor kinderen zoals het bouwen van een vogelhuisje of een brievenbus.

Ik dacht dat ik hier zeker wel een paar honderd euro voor neer moest gaan leggen, maar dit was maar een kleine 67,- euro. Dit maakte mij ontzettend enthousiast en heeft er ook voor gezorgd dat ik het zonder nadenken aan heb geschaft.

Tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van en gebruik ik het bij elke klus. Als je hier meer over wil weten dan adviseer ik je om mijn Freds Bouwtekeningen review eens te lezen.

fredsbouwtekeningen-3dbox

De Kippengids

De kippengids is een aantal jaren later verschenen. Fred Schouten merkte dat er veel animo was naar bouwtekeningen voor kippenhokken en de bijbehorende informatie over het houden van kippen.

Hiervoor heeft hij een complete gids gemaakt: de kippengids.

In deze kippengids vind je dus alles over het maken van verschillende kippenhokken, kippenrennen en alle informatie omtrent het houden van kippen.

Zeer interessant en wederom voor een super lage prijs. De kippengids kost je een kleine 17,- euro.

Maar als je Freds Bouwtekeningen koopt dan krijg je de kippengids cadeau. Bovendien heb je voor de rest van je leven voor elke klus bouwtekeningen. Ik adviseer dus zeker om voor het volledige pakket te gaan!

Maar de keuze is natuurlijk aan jou!

Meer weten over de kippengids? Lees mijn Kippengids review!

kippengids

Al Jaren Toonaangevend!

Fred Schouten en het Freds Bouwtekeningen pakket zijn al jaren toonaangevend in de kluswereld.

Bijna iedereen die op zoek is naar bouwtekeningen komt uit op dit product. Na aanschaf is eigenlijk iedereen ook positief door de enorme waarde die je krijgt voor zo'n zacht prijsje.

Ik ben fan!

Enkele Voorbeelden

Ik vind het ook wel tof om je dan wat resultaten te laten zien van wat je allemaal kunt bouwen met deze bouwtekeningen.

In mijn review vind je wat van mijn bouwwerken. Hieronder volgen wat ervaringen van andere mensen.

De video is gemaakt door ''Fred'' zelf. Het is zeker te merken dat hij niet echt comfortabel is om in te spreken. Dit zelfs op een video waarin hij niet zichtbaar is.

Dat verklaard wellicht ook waarom hij niet met zijn eigen foto en naam op het internet wil staan. Te verlegen misschien?

Hoe dan ook, check deze toffe resultaten die jij dus ook makkelijk kunt bouwen. Ook met 2 linkerhanden!

Is Fred Schouten Betrouwbaar?

Dan rest de vraag nog: is Fred Schouten betrouwbaar? 

Het bedrijf en de man achter Fred Schouten zijn natuurlijk betrouwbaar. Deze producten zijn al jaren bestsellers op dit gebied en leveren prachtige resultaten.

Na het aanschaffen van jet product krijg je direct inloggegevens voor de online omgeving waarin je alle bouwtekeningen kunt vinden.

Je hebt hier de rest van je leven toegang tot. Ook tot alle nieuwe bouwtekeningen die maandelijks toegevoegd worden.

Verder zit er ook nog garantie op de producten van Fred en staat zijn bedrijf netjes ingeschreven bij de KvK. Het komt steeds vaker voor dat mensen pseudoniemen gebruiken.

Ik vind het jammer, want je kunt trots zijn op deze producten. Hij heeft er vast een goede reden voor!

Fred Schouten

10

Betrouwbaarheid

10.0/10

Rob Boom

About the author

Hoi! Mijn naam is Rob. Ik ben afgestudeerd in allround ondernemer bouwkunde en heb daarnaast inmiddels al jaren ervaring op het gebied van klussen. Deze website is er om mijn kennis en expertise over te brengen op jou. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even een reactie onder dit artikel achterlaten. Succes!

Dit vind je misschien ook wel leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

10.000+ Bouwtekeningen Ontvangen?

Het Freds Bouwtekeningen pakket bestaat uit meer dan 10.000 bouwtekeningen. Hier blijven steeds nieuwe aan toegevoegd worden. De bouwtekeningen verschillen van een vogelhuisje tot het bouwen van een huis. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.