​​​​Wat Is Een Wandschuurmachine?

Een wandschuurmachine is een schuurmachine die verbonden is aan een lange stok.

Met dit apparaat kun je wanden en plafonds goed en netjes schuren.

Het is aan te raden om hier een veiligheidsbril en stofkapje bij te dragen.

Er komt namelijk veel stof van de muren en het plafond dat in je ogen kan komen.

En dit is heel irriterend, zeker als het om gips gaat!

Bovendien vereist het best wat kracht om een plafond te schuren, omdat dit een zwaar apparaat is.

Ik adviseer je om een apparaat als deze te huren als je hem verder bijna niet of nooit gebruikt.

Als je er wel een wil kopen dan kun je eens naar deze kijken.

wandschuurmachine

10.000+ Bouwtekeningen Ontvangen?

Het Freds Bouwtekeningen pakket bestaat uit meer dan 10.000 bouwtekeningen. Hier blijven steeds nieuwe aan toegevoegd worden. De bouwtekeningen verschillen van een vogelhuisje tot het bouwen van een huis. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.