​​​​Wat Is Een Bit?

Een bit is een schroevendraaier kop. Deze kop komt in verschillende vormen, zodat je elke gewenste schroef kunt schroeven.

Daarnaast komen de bitjes (bijna altijd) met een zeskante schacht.

Zo passen de bitjes in bithouders die je vervolgens weer in je accuboormachine kunt stoppen.

Zo kun je dus automatisch schroeven draaien.

De bitjes komen in onderstaande vormen:

• Sleuf
  • Phillips
  • Pozidriv
  • Torx
  • Inbus
  • Vierkant
  • Tri-Wing
  • Torq-set
  • Spanner

Zelf maak ik altijd gebruik van deze set. Hier ben ik nog steeds super tevreden over en het is nog goedkoop ook!

bits

10.000+ Bouwtekeningen Ontvangen?

Het Freds Bouwtekeningen pakket bestaat uit meer dan 10.000 bouwtekeningen. Hier blijven steeds nieuwe aan toegevoegd worden. De bouwtekeningen verschillen van een vogelhuisje tot het bouwen van een huis. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.