​​​​Wat Is Een Accuboormachine?

Een accuboormachine is automatisch schroef gereedschap.

Dit is elektrisch aangedreven door middel van een accu.

Je kunt dit apparaat gebruiken voor lichte boorwerken en uiteraard om mee te schroeven.

Steen, beton en andere harde materialen zijn niet geschikt voor dit apparaat.

Door de jaren heen heb ik meerdere accuboormachine’s gehad.

Geen enkele waar ik echt heel tevreden over was.

Sinds een aantal jaar gebruik ik deze en dit is echt een game changer geweest.

Voor mij nooit meer een andere accuboormachine!

Lees ook: De beste accuboormachines van 2020 + Aanbiedingen!

accuboormachine

10.000+ Bouwtekeningen Ontvangen?

Het Freds Bouwtekeningen pakket bestaat uit meer dan 10.000 bouwtekeningen. Hier blijven steeds nieuwe aan toegevoegd worden. De bouwtekeningen verschillen van een vogelhuisje tot het bouwen van een huis. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.